null Conveni per enfortir la promoció i la dinamització del teixit comercial de Gavà

• El conveni entre l’Ajuntament i WOWGAVÀ s’ha presentat avui en roda de premsa • L’acord s’emmarca dins el Pla d’Innovació i Reactivació Econòmica 2021-2023 per impulsar el sector en la seva etapa post-covid


L’Ajuntament de Gavà i l’Associació de Comerciants WOWGAVÀ han presentat avui el conveni subscrit que té com a objectiu recolzar el teixit comercial i de serveis de la ciutat.

 

Durant l’acte, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia ha refermat el suport de l’Ajuntament als sectors del comerç i dels serveis que s’han vist afectats per l’impacte de la crisi sanitària. De fet, el conveni s’emmarca dins el Pla d’Innovació i Reactivació Econòmica 2021-2023 per impulsar el sector en la seva etapa post-covid.

Badia ha mostrat la seva satisfacció per comptar amb una associació representativa del teixit comercial de Gavà “aquesta unió us dona major capacitat i força” L’alcaldessa considera que “la suma de sinergies és important per aconseguir uns comerços més dinamitzats i actius. Uns comerços de proximitat que són imprescindibles i que donen vida als carrers”. I ha afegit que “hem fet i farem tot el possible per ajudar als comerços i mantenir els màxims establiments comercials oberts”.

Per la seva banda, la presidenta de WOWGAVÀ, Laura Gómez ha agraït el suport de l’Ajuntament i s’ha mostrat satisfeta per haver aconseguit la unió dels comerciants de la ciutat. Per Gómez “és fonamental aquesta suma d’esforços. Entre tots i totes hem d’apostar pel petit comerç que ofereix un tracte humà i personalitzat”.

Amb una aportació de 26.600€, l’acord reforça la dinamització comercial, la professionalitat i la digitalització dels comerços. Aspecte que Gemma Badia considera vitals “la digitalització i modernització dels comerços són necessaris per fer-los més competitius. No hem d’obviar la nova tendència de consum com és la compra en línia”.

Durant tot l’any, WOWGAVÀ ha dut a terme diverses activitats que es contemplen en les línies d’acció de l’Ajuntament. Destaquen, entre altres, les de tipus promocional, de descomptes i visibilitat com el WOWGAVÀ Market, la targeta de fidelització “A Gavà Guanyes” o, pròximament el WoW Friday (Black Friday) que tindrà lloc del 22 al 27 de novembre.

Altres accions que es contemplen són la campanya promocional de Nadal; l’adhesió al Marketplace Cliccat.cat per aconseguir un canal de venda en línia. Així mateix, recull la participació en activitats ciutadanes de promoció com ara la plataforma “MesQueMai Comerç de Gavà” i el Mercat de Sant Nicasi.

WOWGAVÀ està formada per 110 establiments comercials i de serveis. És fruit de la fusió de les associacions L’Illa i Unió de Botiguers que van unir esforços amb l’objectiu de treballar plegats per reactivar el petit comerç i lluitar contra les grans superfícies.