null Ajustos en el Cartipàs de l’Ajuntament de Gavà

Esports passa a dependre de l’Àmbit de Projecció de la Ciutat i Participació Ciutadana de l’Àmbit de Benestar


 

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha signat el Decret que incorpora petites modificacions al Cartipàs. Aquestes comporten la reassignació de les regidories d’Esports i de Polítiques de Participació Ciutadana.

La Regidoria d’Esports, a càrrec de Luis Guitart, queda adscrita a l’Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat, que presideix el primer tinent d’alcaldessa, Jordi Tort. Aquest canvi respon a la voluntat de donar un impuls a projectes esportius de caràcter estratègic, com són la Ciutat Esportiva de Can Torelló i el Centre de Mar, i també en relació a l’Espai Les Massotes.

Per altra banda, la Regidoria de Participació Ciutadana i Govern Obert, a càrrec de Cristina Agustí, queda adscrita en dos àmbits. Les polítiques de participació ciutadana passen a ser competència de l’Àmbit de Benestar i Educació i Cultura, que presideix la quarta tinenta d’alcaldessa, Ester Zamorano, així com el Registre Municipal d’Associacions. A més incorpora una nova competència, la relativa a la direcció i gestió dels programes transgeneracionals.

Les polítiques de Govern Obert continuen depenent de l’Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat.