null La Unió de Cooperadors de Gavà celebra el Maig Cooperatiu amb una proposta de diverses accions formatives entorn a l’economia social i solidària

L’economia social i solidària i l’emprenedoria col·laborativa són les protagonistes en un cicle de càpsules formatives en línia aquest “Maig Cooperatiu” a Gavà.


La Unió de Cooperadors de Gavà se suma a les activitats emmarcades en el Maig Cooperatiu, un mes dedicat a posar en valor l’economia social i solidària, el cooperativisme i la innovació social basats en la col·laboració. És una iniciativa de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, respecte a la qual la Unió de Cooperadors en forma part.

Les activitats es duran a terme en format virtual, i estan obertes a tota la ciutadania i organitzacions, així com entitats de l’economia social, empreses, persones autònomes i emprenedores.

Les càpsules formatives són les següents:

Tota la informació i inscripcions es pot trobar a gavaimpulsa.info/formacio/

Propera finalització de les obres

Les obres de rehabilitació de l’edifici històric Unió de Cooperadors, a la Rambla de Maria Casas, ja estan pràcticament enllestides i es preveu, en breu, una jornada de portes obertes.

Aquest nou equipament brindarà un espai obert a tothom que conjugarà la memòria històrica amb una comunitat on compartir coneixement i impulsar projectes basats en la col·laboració, el cooperativisme, la innovació social i l’economia sostenible.

Per a més informació:

Unió de Cooperadors: uniocooperadors@gava.cat

T. 93 633 34 50