null L’Ajuntament de Gavà pagarà les beques menjador dels infants de les llars d’infants públiques

Els responsables dels centres es posaran en contacte amb les famílies beneficiàries per informar-los d’aquesta mesura


L’Ajuntament de Gavà es farà càrrec de l’import corresponent a les beques menjador dels infants de les llars públiques que aquest curs han estat beneficiats per aquesta ajuda. L’objectiu és garantir la continuïtat de l’ajut durant el temps que les llars estan tancades a causa de la pandèmia del COVID-19.

En total són 25 nens i nenes beneficiaris d’aquesta ajuda. Les responsables de les llars d’infants públiques es posaran en contacte amb les famílies beneficiàries per explicar-los aquesta mesura i resoldre els possibles dubtes.

L’import de la beca és de 77 euros de mitjana, amb imports entre 56 i 140 euros. Les famílies beneficiàries rebran un ingrés bancari per l’import corresponen de l’ajuda fins al 26 d’abril. La beca s’ampliarà segons s’allargui l’estat d’alarma i el confinament s’allargui.

L’Ajuntament de Gavà va posar en marxa les beques menjador per a infants de les dues llars d’infants públiques el curs 2018-2019 amb una dotació de 15.000 euros. Aquesta ajuda té per objectiu facilitar a les famílies amb menys ingressos l’accés a aquests centres i afavorir al mateix temps la conciliació familiar i professional. Els ajuts que es donen són del 100% i del 50%, seguint els mateixos criteris establerts pel Consell Comarcal i prioritzant els casos de família monoparental, família nombrosa, família o infant amb discapacitat i situacions amb informe de serveis socials.

Tant en el curs 2018-19 com en l'actual s'han beneficiat 25 nens i nenes matriculats a la LLar d'Infants Josep Pallach i a la Llar Rosaura Terrades. La mitjana de l'ajuda és de 524 €/curs. El que més rep, 912,80 i el que menys 362,80

Les famílies ja van sol.licitar la beca en el seu momentAra la quantitat que rebran corresponent al període comprés entre el 14 de març i el 27 d’abril. Si el període de confinament i tancament de les llars d’infants continua, les famílies beneficiàries continuaran rebent l’ajuda fins a la finalització d’aquesta situació d’estat d’alarma.