COL·LABORA AMB EL MANTENIMENT DE LA CIUTAT

Si voleu col·laborar amb el manteniment de l’espai públic, podeu fer arribar les incidències que detecteu a la ciutat a través d'aquest canal de Whatsapp:


Heu d'escriure el vostre missatge a través del funcionament habitual de l'aplicació, prèviament cal guardar com a contacte el telèfon per fer-la servir: 639 94 54 86.

Horari de funcionament del Whatsapp: de dilluns a divendres, de 8 a 14h. Totes les peticions enviades fora d'aquest horari seran ateses el següent dia hàbil.

Us preguem que en la vostra comunucació es pugui identificar clarament el lloc de la incidència per agilitzar la seva resolució.

Es tracta d'una eina automatitzada i per tant no es podran generar converses amb les persones usuàries d'aquesta.

Informació sobre el tractament de les dades personals: 

En compliment de la vigent normativa de protecció de dades, l’informem del tractament de les seves dades: responsable del tractament: Ajuntament de Gavà; finalitat: recollir suggeriments sobre aspectes de la neteja viària i la jardineria de la ciutat; legitimació: consentiment; destinataris: només per obligació legal; exercici de drets: OAC, Plaça Jaume Balmes s/n, 08850 Gavà (Barcelona) o a l'adreça electrònica dpd@gava.cat
Més informació a https://www.gavaciutat.cat/politica-de-privacitat.

Altes vies de contacte

Telèfon per sol·licitar serveis: 93 263 91 00
Telèfon oficines: 93 633 32 65
Fax: 93 263 19 31
Correu electrònic: presec@gava.cat
Adreça: Polígon Industrial Les Massotes, al c/Oficis, 2 de Gavà.