Sostenibilitat

PRESEC sempre aposta per la sostenibilitat urbana, la qualitat de l’aire i la cura de la biodiversitat urbana. Tant és així que la flota de vehicles està en contínua renovació, fins a l’adquisició de les darreres unitats de vehicles amb Gas Natural Comprimit i 100% elèctrics. D’altra banda, en la neteja es prioritzen productes ecològics o biodegradables i en la jardineria s’opta pel tractament integral de plagues i per espècies de baix consum hídric.

  


Innovació

La innovació en tots els processos és un repte de l’empresa i alhora una realitat. S’ha incorporat l’ús de la tecnologia d’alta freqüència tant als vehicles com als contenidors, per tal de fer més eficients els serveis de recollida i les seves rutes.També es fan servir sistemes intel·ligents per a la gestió de l’aigua i de l’enllumenat públic, dues iniciatives que promouen l’estalvi de recursos, un control més eficient de les incidències i una millor gestió dels recursos humans.
  


Perpectiva social 

Per a PRESEC les persones són un pilar important, tant la seva plantilla com la ciutadania a la qual adreça els seus serveis. Des dels seus inicis l’empresa incorpora plans d’ocupació, personal en pràctiques i col·labora amb entitats d’inserció de persones amb discapacitats. En els darrers anys s’ha treballat en el Pla d’Igualtat que recentment ha vist la llum. Portes enfora, el compromís de PRESEC és atendre el millor possible les necessitats de la ciutadania, facilitar la informació requerida i resoldre incidències que tenen lloc en el dia a dia de la ciutat.