Raons per implantar-s'hi

Ubicació
Gavà es troba a 15 quilòmetres de Barcelona, a menys de 5 minuts de l'Aeroport i de l'AVE, i a 15 minuts del Port de Barcelona. Compta amb una xarxa de comunicacions importants —C-245, C-31 i C-32— que connecten amb la xarxa d'autopistes de Catalunya.

 

 

El territori

Gavà és un municipi privilegiat. Té una franja de més de 4 quilòmetres de platja, boscos del Parc Natural del Garraf, un centre urbà, una gran zona de vianants, l'àrea agrícola del Parc Agrari del Baix Llobregat i el Parc Empresarial de Gavà (PEG), que aglutina sis polígons d'activitat econòmica.

La ciutat està situada a la zona del Delta del Llobregat, on hi ha mobilitat i logística que ofereix òptims serveis i infraestructures a empreses i institucions, la qual cosa el fa un espai excel·lent per establir-hi negocis.

S'ofereix un espai estratègic de negocis i un enllaç directe amb l'Aeroport internacional del Prat i fins al Port de Barcelona, ​​el principal port per a creuers del Mediterrani i un dels ports més importants d'Europa en termes de trànsit internacional.

Gràcies a això esdevé una ubicació ideal per a les empreses d'alt valor afegit i en particular la dels sectors de logística, mobilitat i aeronàutica.

Les instal·lacions científiques i tecnològiques del territori Delta permeten a les empreses col·laborar amb centres tecnològics i de recerca.

Gavà també disposa d'un teixit empresarial important establert als polígons industrials del Parc Empresarial Gavà. 

La ciutat ofereix a les empreses un emplaçament perfectament connectat amb plataformes logístiques com el Polígon Zona Franca Industrial, la ZAL (port de la plataforma logística de Barcelona i molt ben comunicat), i Mercabarna (mercat majorista de Barcelona).

Fortaleses i oportunitats que les empreses trobaran a l'instal·lar-se a Gavà: