Preinscripcions Llars Infants

L’escolarització a l’etapa educativa del primer cicle d’educació infantil té com a objectiu el desenvolupament harmònic de l’infant, oferint espais adequats per als infants on puguin descobrir, compartir i explorar les seves capacitats en entorns educatius i disposar d’un acompanyament professional.  

A Gavà, la Xarxa educativa 0-3 s’estructura amb un total d’11 equipaments educatius autoritzats pel Departament d’Educació: 2 llars públiques i 9 centres privats. Una oferta per l’etapa amb una capacitat de 694 places: 252 places públiques i 442 places privades.

Al mes de maig s’inicia el procés de preinscripció per al curs 2023-2024 dirigits als infants nascuts en els anys 2021, 2022 i 2023.

El període establert per a la sol·licitud de places a les llars públiques és del 8 al 19 de maig. Teniu tota la informació a preinscripcio.gentcat.cat Les famílies també es poden adreçar a l'Oficina Municipal d'Escolarització per consultes i demanar suport a la preinscripció, amb cita prèvia, fora de l'horari habitual de les llars. 

Per altra banda, l’accés a les llars privades es formalitza directament amb la direcció de centre durant tot el curs, en funció de la disponibilitat de places lliures.

Teniu un llistat de totes les llars amb les seves dades de contacte perquè pugueu conèixer de prop l’oferta i el seu servei cap a l’infant.

Informació de les Llars d'Infants de Gavà: llistat amb les dades de contacte i els seus projectes per conèixer de prop l'oferta i els seus serveis per a infants i famílies.