Portes Obertes curs 2021-2022

Els centres educatius de Gavà organitzen jornades de portes obertes presencials de cara a la preinscripció escolar 2021-2022 tenint en compte les instruccions del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per evitar contagis de la Covid-19.

Les jornades de portes obertes són amb cita prèvia, assignant torn a les famílies perquè puguin visitar el centre de manera esglaonada. La visita pot ser individual o fins a 10 persones. Les hores dels grups estan programades per evitar la presència simultània de famílies de grups diferents abans, durant i desprès de cada torn.

A l'entrada de l'escola s'ha de prendre la temperatura als visitants i s'han de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic. Així mateix, han de seguir les recomanacions bàsiques, com la distància mínima d'1'5 metres entre les persones participants en la jornada que no pertanyin al mateix grup de convivència.

Durant la jornada no es facilita cap suport en paper. Desprès de cada visita el centre ha de desinfectar els espais utilitzats.

Consulta aquí els horaris de portes obertes dels centres escolars  

Conculta aquí la informació de cada centre escolar