La Mostra de Drets Humans GavàMón és un referent de prestigi i qualitat per fomentar la cohesió social, la convivència i el reconeixement de la diversitat a través de les arts.

GavàMón ofereix un recull d'accions i d'activitats durant el mes d'octubre de reconeixement i sensibilització envers els drets humans de Gavà.

És un espai per recordar que els drets humans pertanyen a cadascun de nosaltres pel simple fet de néixer iguals i lliures. Per això, totes les persones hem d'exigir-los i garantir-los de forma lliure i solidària. En aquest sentit, l'any 2013, la ciutat de Gavà es va adherir a la Carta Agenda Mundial dels Drets Humans a la Ciutat, l'objectiu de la qual és la promoció i consolidació dels drets humans de totes les persones que habiten totes les ciutats del món.

Cal destacar que GavàMón incorpora el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, en el qual Gavà participa junt amb altres municipis i institucions catalanes. A més a més, sempre s'incorpora la participació d'entitats o col.lectius de la ciutat.

 

Programació 2023