A Gavà afavorim la biodiversitat. La naturalització d’espais amb diferents espècies de plantes vivaces i perennifòlies contribueix a la biodiversitat, que és la variabilitat d'organismes vius i diversitat d’espècies en un ecosistema.

Aquest jardí és un espai viu en contínua evolució. Està format per planta vivaç, planta que viu varis anys i que canvia d’aspecte a cada estació.

• A l’hivern està en repòs i sovint perd tota la seva part aèria.

• A la primavera reviu amb la pujada de les temperatures i comença a florir.

• A l’estiu està en plena floració i les gramínies es desenvolupen amb força i al final d’aquest període formen les seves decoratives espigues.

• A la tardor el jardí va perdent a poc a poc la flor per tornar a reposar.

Ha estat creat per allotjar un nombre important d’espècies diferents de flor amb l’objectiu d’afavorir la biodiversitat de la nostra ciutat.

Incorporant plantes d’espècies ben diferents, que floreixen al llarg de l’any i fructifiquen també en diferents períodes, atraient un gran nombre d’insectes pol·linitzadors, papallones, ocells i, fins i tot, alguns mamífers .

Així, cada temporada permet descobrir i observar la diversitat de la fauna i flora.

Per gaudir-lo i conservar-lo s’han de evitar els actes incívics i vandàlics, que costen molts diners a tots els ciutadans de Gavà.

Si es fa ús de les papereres, no trepitgem les zones verdes, recollim les caques del gos i diluïm les seves miccions, no accedíem amb vehicles a les gespes i no trenquem les tanques ajudem que el cost del manteniment sigui menor i es puguin dedicar recursos millorar altres zones verdes.