Espai Jove de La Casa Gran

Espai Jove de la Casa Gran

L'Espai Jove La Casa Gran és el Centre d'Informació i Recursos per a Joves de Gavà on t'oferim una programació amb assessories, tallers, activitats formatives i lúdiques, espais, .... A més a més, La Casa Gran és un equipament que pots utilitzar per desenvolupar les teves pròpies iniciatives i on trobaràs tot de recursos per satisfer les teves inquietuds. Els eixos de l'equipament són la dinamització i la participació.

Què t'oferim?

1. Programació Espai Jove La Casa Gran. Activitats, tallers, concerts, cursos... de temàtiques diverses. Tot per oferir-te una alternativa juvenil al teu dia a dia.

2. PIJ (Punt d'Informació Juvenil). Si necessites assessorament laboral, acadèmic, sobre salut o habitatge, associacionisme i mobilitat internacional. Demans'ns dia i hora. Estarem per a tu.

3. En Trànsit. Servei que té per a objectiu assessorar, orientar i acompanyar els i les joves en les diferents transicions escola-treball.

4. Assessoria de mobilitat internacional. Un servei en què t'oferim informació, orientació i assessorament de manera personalitzada i especialitzada, per si vols anar a l'estranger, per motius acadèmics, de treball, d'aprenentatge d'idiomes, pràctiques, voluntariat, beques, intercanvis juvenils, programes europeus,... Podem donar-te els mitjans i els recursos necessaris per si vols tenir una experiència internacional, en qualsevol d'aquests àmbits.

5. Punt d'Atenció Afectiva. Un servei d'assessorament per a joves de 12 a 35 anys. Aquest servei, compta amb una psicòloga i permetrà als i les joves disposar d'un espai on plantejar els seus dubtes, qüestions, emocions, pors envers l'afectivitat, l'amor, la sexualitat, la parella, la diversitat sexual i de gènere i altres temes relacionats.

6. SAI, el servei d'atenció integral a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir la LGTBifòbia.

7. Cessió d'espai. Si necessites un espai per fer les teves activitats -ballar, fer treballs, veure una pel.lícula amb amics, organitzar reunions, desenvolupar qualsevol activitat, ser el centre de la teva entitat o projecte...-, reserva el teu espai amb nosaltres.

8. Dinamització juvenil. Diverses comissions de joves desenvolupen projectes de ciutat, com el circuit musical, la cultura urbana o el cicle festiu.


Més informació:

https://www.gavajove.cat/lacasagran

Correu: lacasagran@gava.cat

Telèfon: 93 635 54 35 / 618 76 27 72

Estem a:

Carrer Major, 37

08850 Gavà

Horari d'estiu, dilluns de 10 a 13 h, i de dilluns a dissabte de 17 a 21 h.

Horari d'hivern, dilluns de 10 a 13 h, i de dilluns a dissabte de 16 a 20 h,