Biblioteques

Les Biblioteques de Gavà, adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, són el pulmó que promou la lectura i l'accés a la cultura a la nostra ciutat, de forma lliure i gratuïta.

 

Són un organisme viu i actiu, compromès amb la comunitat, la cooperació com a motor de creixement i la capacitat d'adaptació als nous temps i a les necessitats que se'n deriven. En aquest sentit són espais de trobada, de cohesió i d'accés al coneixement a través de l'experimentació en un entorn col·laboratiu obert a totes les persones.

 

T'ofereixen un univers de serveis centrats en el préstec, la informació, les noves tecnologies, l'aprenentatge i l'entreteniment, amb nous formats com l'eBiblio, el programa BiblioLabs o els Aparadors Literaris, però sense renunciar al contacte directe amb els autors, als clubs de lectura o a les conferències, tallers i audicions musicals. Per tal que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin alhora, també es converteixen en escenaris de narracions de contes, tallers infantils i espectacles.

 

Catàleg Aladí

e-biblio

Gènius

Tràmits en línia

Avantatges del carnet