Cicle de Teatre Amateur

Al marge del circuit comercial, existeix una realitat amateur, que té també necessitat de trobar el seu espai, bé sigui propi o compartit i que molt sovint cobreix necessitats culturals i socials que el circuit comercial no pot atendre. Des de la Regidoria de Cultura hi ha una aposta ferma per donar suport a la producció, exhibició i difusió d'espectacles creats per a grups i companyies locals.

 

Pel que fa al teatre, Gavà ha estat històricament, un municipi amb una llarga i forta tradició de teatre amateur. Actualment hi ha 6 companyies de teatre amateur en actiu a la ciutat:

Los Gamusinos, Grup Teatral L'Eramprunyà, Grup Teatral La Igualtat, No ve d'un, Spectacular Taronja i Atenea Teatre.

 

El Cicle de Teatre Amateur de Gavà és un espai d'intercanvi d'idees i reflexions, de coneixement d'altres realitats teatrals. El Cicle es planteja des d'una perspectiva d' obertura i foment del fet participatiu amb l'objectiu de donar impuls al teatre amateur, un dels majors actius culturals de la nostra ciutat.

 

El Cicle es tradueix en una programació anual i continuada de qualitat i d'ampli abast quant a disciplines, estils i tipus de públic potencial.

 

Mes informació a https://espaimaragall.cat/programacio/cicle-de-teatre-amateur-2/