Casals municipals

Gavà disposa de tres casals municipals de la gent gran: El Centre, Can Tintorer i Torre Lluc.

Tots tres són punts d'informació i d’acollida per a les persones grans on s'impulsen activitats formatives i de dinamització com a alternatives d'oci. Tenen com a objectiu principal la promoció de les relacions interpersonals i ofereixen un espai de trobada per a les persones grans de la ciutat.

També s’ofereixen diferents serveis que valorem que són d'interès per als nostres usuaris:

  • Serveis de podologia: Per fer ús d'aquest servei és necessari comptar amb el carnet municipal de la gent gran. Si necessites fer-te tractaments de podologia et pots beneficiar de promocions exclusives en centres de Gavà. Per concertar cita i per a més informació has de trucar directament al centre. 

                             

  • Sales de lectura: Tots els casals disposen d'aquest espai. Els usuaris tenen a disposició premsa, revistes i llibres per poder gaudir d'una estona de lectura relaxada. L'horari coincideix amb el d'obertura dels equipaments.
  • Sala de jocs de taula: Tots tres equipaments disposen d'espais destinats als jocs de taula i del material necessari per poder-ne gaudir. L'horari és el mateix que el dels equipaments.