HORARIS "ENTRADA PUNTUAL"

NOVA PISCINA (accés exclusiu a piscina): de 7 a 9 h. / de 13 a 15 h. / de 20 a 22 h. / cap de setmana, tot l'horari d'obertura.

PISCINA CAN TINTORER (accés exclusiu a piscina): de 8 a 9 h. / de 13 a 15 h. / de 19 a 21 h. / cap de setmana, tot l'horari d'obertura.

ESTADI (només accés a la pista exterior):  tot l'horari d'obertura*.

* Condicionat pels serveis o activitats programades, es tancarà l'accés a la pista exterior en determinats horaris i, per tant, no es faran vendes d'entrades. Consulteu prèviament a la recepció de l'Estadi.

Abonaments 2024

En l'actualitat les altes als abonaments de les instal·lacions esportives municipals estan TANCADES. Per fer la inscripció en la llista d'espera, s’ha de sol·licitar de forma presencial a qualsevol de les dues recepcions de les piscines municipals.
Més informació:

Si esteu inscrits/es a la llista d'espera i no disposeu del vostre ID PERSONAL  -     SOL·LICITAR    

Modalitat que dona accés lliure a les instal·lacions esportives municipals, Nova Piscina, Piscina Can Tintorer i Estadi la Bòbila, i a un conjunt d'activitats dirigides.

Hi ha diferents tipus d'abonament en funció de les teves necessitats, tant pel que fa a la pràctica com a la durada.

 

Per a gestionar les reserves de les activitats dirigides i sala fitness podeu accedir a la pàgina web: https://esportsgava.deporsite.net/

Més informació podeu consultar el "Manual serveis en línia"