Noves parades a la L-77

La línia L77  ha incorporat dues noves parades a la C.-31, a l'altura del Silv'is.

Ubicació noves parades

Des d'aquest juliol, la línia consolida  la connexió en transport públic del barri de Gavà Mar amb l'aeroport tots els mesos de l'any, a més d' apropar la platja de Gavà als municipis metropolitans. La línia enllaça l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i l'avinguda d'Europa de Gavà Mar, passant per Cornellà, Sant Boi i l'Aeroport Josep Tarradellas del Prat.

La L77 té una freqüència de pas de 30 minuts. Les sortides de Gavà Mar són en les hores punta i als minuts 30. La franja horària cobreix de les 5:15 a les 23 hores.

Díptic informatiu

 

Obres de millora al CAP Gavà 1

Aquest estiu s'executen diverses obres d'adequació al Centre d'Atenció Primària (CAP) Gavà 1 (Riera de Sant Llorenç, s/n).

La intervenció, que s'allargarà fins al 31 d'agost, consisteix en la reforma d'algunes de les consultes i la seva sala d'espera de la primera planta. Es faran millores del mobiliari i de manteniment per augmentar el confort de les persones usuàries i dels professionals i guanyar en eficiència energètica.

Les obres no afecten l'horari del CAP 1, que obre tots els dies de la setmana de 8 a 20 hores.

Del 5 al 31 d'agost, de dilluns a divendres, l'horari serà de 8 a 15 hores. Els caps de setmana mantindrà l'horari habitual (8 a 20 h) com a Punt d'atenció continuada i urgent.

Horari d'estiu dels CAP de Gavà

PROGRAMA DE CONTROL DE PLAGUES A LA VIA PÚBLICA

Amb l'arribada de la calor, l'Ajuntament intensifica la lluita contra les plagues a l'espai públic, tant de rosegadors com de paneroles o altres insectes. Aquests dies s'estan fent tractaments intensius a la xarxa de clavegueram, que es repetiran durant les primeres quinzenes de mes fins al setembre.

El programa de control de plagues també inclou actuacions puntuals, atenent els avisos procedents de la ciutadania o de la brigada municipal sobre incidències a la via pública, i oferint assessorament quan la problemática té lloc en finques particulars.

Més informació

Enderroc antic edifici Administració Hospital

                                                                                                                   

Han començat els treballs d'enderroc de l'antic edifici de l'Administració de l'Hospital de Viladecans. Aquesta actuació es preveu que finalitzi el mes d'agost i comportarà afectacions a la zona on es fan els enderrocs.

Per minimitzar l'afectació en l'activitat habitual del centre, els treballs es concentraran en horari de tarda, entre les 14.00 i les 20.00 hores, quan l'activitat de l'Hospital és més baixa. Es preveu que l'impacte dels enderrocs sigui més gran les dues primeres setmanes, durant les quals es podrà produir un augment del soroll i les vibracions a l'àrea propera als treballs.

Durant el temps que duri l'enderroc, durant les tardes romandran tancades les habitacions més properes a les obres i es modificarà l'horari de funcionament del  TAC i la resonància magnètica. A més, l'activitat de l'Hospital de Dia es traslladarà a una nova ubicació. També es veurà afectada l'activitat quirúrgica de tarda, cosa que podrà comportar que algunes intervencions urgents hagin de ser derivades a l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Aquesta actuació permetrà iniciar la construcció de l'edifici del nou Hospital de Viladecans, que se situarà a l'avinguda del Mil.lenari i a l'avinguda Josep Tarradellas.

Comunicat de premsa de l'Hospital

Campanya de prevenció i control del mosquit tigre

En marxa la campanya de prevenció i control del mosquit tigre, que consisteix en posar en marxa diferents mesures per prevenir la cria del mosquit tigre.

Entre els mesos d'abril i maig s'han fet tractaments en més de 1.100 embornals del nucli urbà, que s'aniran repetint fins al mes d'octubre per garantir-ne l'eficàcia.

Per al control del mosquit tigre, una part molt important de la feina l'ha de fer la ciutadania, evitant els recipients amb aigua acumulada a les seves llars.

Més informació

Nou servei de cita prèvia a les oficines de l'ORTG

L'Organisme de Gestió Tributària ha posat en marxa el servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d'oficines.

A partir d'ara, és indispensable demanar la cita per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis que han delegat la gestió i/o recaptació dels seus ingresos a la Diputació de Barcelona.

Sol·licitud de cita prèvia a ortg.cat/cites

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Agenda

Visita guiada a l'exposició Maquetes d'arquitectura commemorativa i funerària dels segle XX

1-9-2019
A les 12.30

Visita al Refugi Antiaeri de la Rambla de Gavà

1-9-2019
A les 11.00

Vols crear el teu propi necogi?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
3-9-2019
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
17-9-2019
De 16.00 a 18.00

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
2-10-2019
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
15-10-2019
De 16.00 a 18.00