Gavà

Notícies

null Obert el procés d’informació i consulta ciutadana sobre la declaració de Gavà com a àrea de mercat tens d’habitatge

Obert el procés d’informació i consulta  ciutadana sobre la declaració  de Gavà com a àrea de mercat tens d’habitatge

Aquesta declaració permetrà aplicar mecanismes per regular els preus dels contractes de lloguer


Gavà ha sol·licitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona la declaració del municipi com a àrea de mercat tens d’habitatge. Aquesta declaració permetria l’aplicació de mecanismes de contenció i moderació de rendes en els contractes d’arrendament. Així ho preveu la Llei 11/2020 del Parlament de Catalunya, que permet, entre altres aspectes, rebaixar i congelar el preu dels nous contractes de lloguer en zones amb alta demanda d’habitatge.

L’AMB obre un període de consulta a la ciutadania, previ a la redacció de les memòries i dels informes municipals. En aquest espai es posa a disposició de la ciutadania la informació relativa al procediment administratiu, l'índex del contingut de la memòria i un llistat dels Ajuntaments que han sol•licitat (a la data indicada) la tramitació a l'AMB. També s'ha habilitat un formulari per rebre les aportacions i les apreciacions de la ciutadania respecte a aquest procediment.

Informa’t i participa a amb.cat/s/web/amb/atencio-ciutadana/processos-participatius.html