Gavà

Notícies

null La Policia Municipal continua celebrant el seu centenari

La Policia Municipal continua celebrant el seu centenari

Diumenge 19 de maig, de 10 a 13 hores, tindrà lloc un dels actes del programa del centenari de la Policia Municipal. Es tracta de la Mostra de Seguretat.


L’esdeveniment aplegarà els cossos i forces de seguretat que treballen a la ciutat. A més de la Policia Municipal estaran presents Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional, policies municipals de Viladecans i Martorell, l’exèrcit espanyol, els bombers, el SEM i l’ADF de Gavà. També seran presents algunes unitats especials com la canina de la Guàrdia Civil, la muntada de la Guàrdia Urbana o la marítima de Mossos d’Esquadra.

La Mostra de Seguretat serà molt dinàmica, amb activitats per a infants i per a adults. Qui vulgui podrà pujar al cotxe patrulla de la Policia Municipal i donar una volta amb agents del cos pel circuit que s’habilitarà per l’ocasió. També es podrà veure com actuen unitats diferents i un dron de la Guàrdia Civil.

L’activitat té per objectiu apropar els cossos de seguretat a la ciutadania. En aquesta Mostra també hi col·labora el Gremi de Restauració de Gavà que posarà una carpa on servirà begudes i menjar. Els diners que es recaptin es destinaran al projecte de mecenatge “El cor de Guttmann”, per a la rehabilitació del gimnàs de l’hospital de neurorehabilitació.