Gavà

Notícies

null Sessió informativa sobre la modificació puntual del Pla General Metropolità

Sessió informativa sobre la modificació puntual del Pla General Metropolità

Dimecres 20 a les 18 h, a la Unió de Cooperadors


El Ple municipal  va aprovar inicialment al novembre la modificació puntual del Pla General Metropolità de regulació de l’estructura viària i els usos en planta baixa del nucli urbà de Gavà. La mesura té com a finalitat el foment del comerç de proximitat i l’increment progressiu de l’oferta d’habitatge assequible, entre d’altres.

Mitjançant aquest instrument, es podrà restringir la creació de nous habitatges en planta baixa en aquells eixos comercials que convé protegir.  

També admetre la creació d’habitatges assequibles on l’activitat comercial no és tan generalitzada, per garantir la vitalitat dels carrers i evitar la presència de locals tancats de llarga durada. Farà possible que el conjunt de carrers que no formen part d’aquesta estructura comercial, puguin potenciar el seu caràcter residencial amb més habitatges a nivell del carrer. A més, s’inclouen altres mesures qualitatives que afecten al conjunt del nucli urbà.

Amb aquesta modificació, es pretén consolidar una ciutat amb una xarxa comercial potent i amb noves oportunitats per exercir el dret a l’habitatge.

Més informació