Gavà

Notícies

null Afectacions de trànsit i reforç del servei d'autobusos per Festa Major

Afectacions de trànsit i reforç del servei d'autobusos per Festa Major

Per facilitar l'accés a Gavà Mar i tornada al nucli urbà amb motiu del Castell de Focs i dels concerts al barri marítim es reforça el servei d'autobusos


Amb motiu de la celebració de la Festa Major de Sant Pere es produiran diferents afectacions de trànsit que comportaran el tall de carrers. 

  • Carrer de Salvador Lluch: es tallarà per concerts el 28 de juny a les 18 hores i fins al dilluns 3 de juliol a les 10 hores. 
  • Gavà Mar per concerts es tallarà el carrer dels Tellinaires entre carrer de Garraf i l'avinguda del Mar des del divendres 30 de juny a les 8 hores i fins al dilluns 3 de juliol a les 8 hores. 
  • Amb motiu del Castell de Focs es tallarà l'avinguda del Mar, entre el carrer de Cunit i dels Tellinaires en tots dos sentits de la marxa des del divendres 30 de juny a les 18 hores i fins a l'1 de juliol a les 8 hores. Així mateix, es talla el carrer dels Tellinaires, entre carrer de Roses i l'avinguda del Mar. Només es podrà accedir als guals.
  • Passeig de Joan Maragall entre Sant Josep Oriol i Sant Pere amb motiu dels correfocs. Aquest tram es tallarà l'1 de juliol de 18 a 24 hores. A partir de les 20.30 hi haurà talls puntuals. Durant aquest temps el recorregut dels autobusos es veurà modificat. Consulta les afectacions.
  • Plaça de Francesc Macià per concert. Es tallarà el divendres 30 de juny a les 22 hores i fins a l'1 de juliol a les 3 hores. Als voltants de la plaça es poden produir talls puntuals. 
  • Plaça de Josep Tarradelles per jornada castellera: es tallarà l'1 de juliol de 17 a 20 hores. Hi haurà restriccions al trànsit a la rambla de Maria Casas. 
  • Barnasud per festa alternativa: de dissabte 1 de juiol a les 17 hores i fins al diumenge 2 de juliol a les 6 hores. Es tallarà el lateral de pujada del carrer de l'Energia, entre el carrer de la Tècnica i el carrer de la Màquina. 
  • Carrer de Sant Pere entre la plaça Major i el carrer de Sant Isidre per trobada de puntaires. Serà el diumenge 2 de juliol a les 6 hores i fins a les 14 hores
  • Carrer de Sant Pere pel Xerinolis el diumenge 2 de juliol de 18 a 21 hores. Hi haurà talls puntuals al llarg del recorregut: plaça de Jaume Balmes, carrer de Sant Pere, carrer de Màrtirs del Setge de 1714, rambla de Maria Casas i parc de la Torre Lluc. Durant aquest temps el recorregut dels autobusos es veurà modificat. Consulta les afectacions.

 

Reforç del servei d'autobusos per accedir al Castell de Focs i al Gavà Beach Festival

Castell de Focs

El divendres 30 de juny, amb motiu del Castell de Focs de la Festa Major de Sant Pere, l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un servei gratuït d'autobusos. 

Bus en sentit Gavà Mar: partir de les 19.30 i fins a les 22.30 hores cada 15 minuts. El recorregut serà directe entre la parada situada a l'avinguda de Joan Carles I  (davant del parc del Mil·lenni) i l'avinguda d'Europa amb el carrer de Roses. 

Bus en sentit nucli urbà: a partir de les 23.15 i fins a les 2 hores del dia 1 de juliol cada 5 minuts. El recorregut serà de l'avinguda d'Europa fins a la parada de l'avinguda de Joan Carles I amb el carrer de Sant Pere.

Per accedir amb vehicle privat a la ciutat des de Gavà Mar entre les 22 i les 0 hores es recomana prendre l'autovia de Castelldefels i accedir-hi pel camí de la Pava, per Viladecans o per Castelldefels.

Es tallarà el trànsit a l'avinguda del Mar, en sentit Gavà Centre, entre les 21 i les 0 hores, en cas que sigui necessari. 

Gavà Beach Festival   

El dissabte, 1 de juliol es perllongarà el servei del GA1 fins a les 2:35 de la matinada del 2 de juliol. Es mantindrà l'itinerari habitual i parades de la línia però sense arribar a la Sentiu ni a Ca n'Espinós (darrera parada serà avinguda de Joan Carles I amb l'avinguda de les Bòbiles).

Les expedicions passaran aproximadament per la parada de l'avinguda Europa amb el carrer de Palamós (costat muntanya) en sentit nucli urbà, cada 20 minuts. 

Aquest servei serà gratuït. 

D'altra banda, s'habilitarà l'aparcament del Cementiri des del divendres 30 a les 15 hores i fins diumenge 2 de juliol.