Gavà

Notícies

null AMBici arriba a Gavà

AMBici arriba a Gavà

A la ciutat hi haurà 10 estacions i un total de 121 bicicletes


La bicicleta compartida metropolitana, AMBici s’estrena Gavà. El servei públic de bicicletes elèctriques compta amb 10  estacions on els ciutadans i ciutadanes podrà agafar una de les 121 bicis que hi haurà disponibles.

Les estacions són les següents:

- RENFE Gavà

- Passeig Maragall

- Rambla 

- Plaça Catalunya

- Ajuntament

- IES El Calamot 

- Can Tries

- Dues a Gavà Mar: al costat de la Vela

- C-245 -Colomeres: s'instal·larà en breu

Alta en el servei i tarifa

Per fer ús d’AMBici cal donar-se d’alta i descarregar-se l’APP. En aquesta aplicació es pot veure la disponibilitat de bicicletes, estat de càrrega, fer reserves i informar d’incidències. Les persones usuàries han d’adquirir un abonament anual.

Durant aquest 2023, l’AMB fa una tarifa promocional de 25€ l’any per abonament. Això permet 30 minuts d’ús gratuït per cada trajecte. Passat aquest temps, cada franja de 30 minuts tindrà un cost de 0,50€.

A partir de 2024, l’abonament tindrà un preu de 40€ a l’any, amb un preu de 0,15€ els primers 30 minuts i les següents franges de mitja hora 0,50€.

AMBici es va començar a estrenar al gener. A tot el Baix Llobregat, hi haurà 120 estacions i més de 1.300 bicicletes. El servei arribarà també a altres comarques. Un cop desplegat del tot, posarà a disposició dels ciutadans 2.600 bicicletes elèctriques en 236 estacions de 15 municipis metropolitans.

AMBici està impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb el suport econòmic dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea -Next Generation EU. La gestió del servei la duu a terme Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Tota la informació d’AMBici aquí