Gavà

Notícies

null El Consell d'Infants treballa en dos projectes guanyadors de Junts Fem Barri

El Consell d'Infants treballa en dos projectes guanyadors de Junts Fem Barri

Els integrants del Consell cerquen la participació per millorar les propostes del correcan del parc del Mil·lenni, la pista esportiva del mateix parc i la creació d'una nova pista adjacent de bàsquet 3x3


El Consell d’Infants de Gavà, un espai de participació i d’educació de la ciutat, està treballant propostes de millora de dos projectes guanyadors del procés participatiu Junts Fem Barri.

Aquests dos projectes són el correcan del parc del Mil·lenni i la pista esportiva existent al mateix parc i creació d’una nova pista adjacent de bàsquet 3x3.

Per tal de recollir propostes respecte a aquests dos projectes, s’ha fet una breu enquesta de la qual es fa difusió a escoles, participants, plataforma de participació i altres mitjans. L’enquesta té també un objectiu educatiu sobre la importància de tenir coneixement sobre l’opinió de la ciutadania/usuaris a l’hora de fer un diagnòstic i fer propostes.

Enquesta del projecte de millora correcan del parc del Mil·lenni

Enquesta del projecte de  millora de la pista esportiva existent al mateix parc i la creació d'una nova pista adjacent de bàsquet 3x3

La propera sessió del Consell d’Infants serà el dia 17 d’abril. En aquesta sessió, a més de treballar els projectes de Junts Fem Barri, el plenari escollirà el logo identificatiu del Consell.