Gavà

Notícies

null Gavà, seu de la Jornada Professional Biblioteques UNESCO 2022

Gavà, seu de la Jornada Professional Biblioteques UNESCO 2022

El lema d'aquest any és "Localitzant els ODS"


El pròxim 17 de juny, la biblioteca Josep Soler Vidal i l'Espai Maragall acolliran la Jornada Biblioteques UNESCO 2022, que enguany porta per lema "Localitzant els ODS". La trobada, organitzada pel Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO, compta amb el suport de l'Ajuntament de Gavà, de la Diputació de Barcelona i de la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO.

L'objectiu principal és oferir al col·lectiu bibliotecari un espai de reflexió sobre la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en les seves dinàmiques professionals, tot combinant un bloc de debat especialitzat amb tallers i activitats participatives.

Les Biblioteques de Gavà formen part, des del 2008, de Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO, un grup que treballa per amplificar la funció social, educativa i integradora de les biblioteques, tot desenvolupant projectes d'innovació bibliotecària que donin resposta a la creixent diversitat cultural dels nostres municipis i als reptes globals del nostre planeta.