Gavà

Notícies

null L'Ajuntament promou una campanya per facilitar l'accés a habitatges de protecció oficial

L'Ajuntament promou una campanya per facilitar l'accés a habitatges de protecció oficial

Un requisit imprescindible per optar a un dels pisos és estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatge de Protecció Oficial


Pròximamet es publicaran les bases per accedir a nous pisos de protecció oficial a la ciutat de Gavà. Concretament en els edificis en construcció al barri de Can Ribes. Aquesta promoció, desenvolupada per l'IMPSOL (AMB) en col·laboració amb l'Ajuntament, inclou 134 habitatges de venda i de lloguer a presus assequibles. 

 

Per aquest motiu, es posa en marxa una campanya per incentivar les inscripcions al Registre de Sal·licitants d'Habitatge de Protecció Oficial de Catalunya  (RSHPOC) a través de les xarxes socials i web de l'Ajuntament, i amb la distribució de díptics informatius als equipaments municipals. 

La inscripció és una condició imprescindible per poder optar a aquests pisos o a altres promocions que es posaran en marxa a la ciutat. Els requisits generals i econòmics que s'han de complir es donaran a conèixer properament. 

Així mateix, les persones que en algun moment s'hi han registrat, han de tenir la seva inscripció vigent, ja que aquesta s'ha de renovar anualment. 

Les persones interessades poden inscriure's o renovar la seva inscripció a www.registresolicitants.cat

Per qualsevol dubte, es poden adreçar consultes a l'Oficina Local d'Habitatge de Gavà, mitjançant el telèfon 93 263 96 60 o bé demanant cita prèvia en aquest enllaç https://bit.ly/3FByvVt.

 

Més informació 

Nota de premsa