Gavà

Notícies

null El Mercat setmanal reprèn l’activitat

El Mercat setmanal reprèn l’activitat

Dimarts 16 de juny, torna el mercat no sedentari de Gavà després del parèntesi dels darrers mesos a causa de l’alarma sanitària de la COVID-19


Obrirà en l’horari habitual, de 9 a 14 hores, i en el mateix emplaçament, si bé l’eix de la Rambla s’iniciarà a la carretera de Santa Creu de Calafell fins a l’inici de Pompeu Fabra. Com fins ara, també s’ocuparà el tram de l’avinguda Eramprunyà, entre Pompeu Fabra i plaça Catalunya.

El mercadillo s’adapta a les restriccions i mesures d’higiene i seguretat establertes per les autoritats sanitàries. S’hi instal·laran el 50% de les parades. Es prioritzen les dedicades a la venda de productes d’alimentació i higiene, que hi seran cada dimarts. La resta ho faran cada 15 dies, alternativament.

Per garantir la distància de seguretat, l’Ajuntament, amb el consens dels paradistes, ha reorganitzat el mercat de la manera següent:

- Les parades se situaran a la part central de la Rambla i de l’avinguda d’Eramprunyà i es crearan dos carrils laterals. Aquests carrils quedaran separats del tronc central amb doble cinta amb l’objectiu de garantir la distància entre les parades i els clients.

- Entre plaça de Catalunya i Gaudí, hi haurà parades a totes dues bandes, atès que l'amplada de la calçada així ho permet.

- Tres parades s’ubicaran al costat de la SAFA. Això implica el tancament de la circulació rodada des de Batista i Roca a Pompeu Fabra, i la desviació de les línies d’autobús GA1 i 902 per Riera de Sant Llorenç / Joan XXIII, de 6 a 16 hores.

- Els clients circularan en un únic sentit, de nord-oest a sud-est, és a dir, de plaça de Catalunya a Santa Creu de Calafell.

- El públic en general i els vehicles autoritzats de serveis circularan pels carrils de la seva dreta.

Per garantir el compliment de les mesures de distància social, higièniques i sanitàries es comptarà amb la presència d’agents cívics i de la Policia Municipal. També s’instal·laran cartells informatius al llarg del recorregut.