Gavà

Notícies

null L'1 de juny, l’Hospital de Sant Boi recupera totalment l’atenció a dones embarassades i infants

L'1 de juny, l’Hospital de Sant Boi recupera totalment l’atenció a dones embarassades i infants

A partir de l'1 de juny, i després de dos mesos de mesures excepcionals establertes per l’Estat Espanyol per contenir l’expansió del coronavirus, l’Hospital de Sant Boi recupera totalment l’atenció a dones embarassades i infants de Gavà i de la resta de municipis de la seva àrea d’influència.


 

 

Atenció a dones embarassades:

 

  • Davant d’una situació d’urgència relativa al seu procés d’embaràs (pèrdues, contraccions abans d’hora, part imminent) hauran de dirigir-se a l’Hospital de Sant Boi, com venia sent habitual.

 

  • Els controls ambulatoris de dones embarassades que ara s’atenen a les Consultes Externes (visites, ecografies, corretges, etc.), es continuaran atenent a l’Hospital de Sant Boi.

     Avís informatiu dones embarassades

 

Atenció pediàtrica:

  • Qualsevol infant de les poblacions esmentades, davant d’una situació d’urgència o requereixi ingrés hospitalari, haurà de dirigir-se a l’Hospital de Sant Boi, com venia sent habitual.

     Avís informatiu atenció a infants

 

Aquest retorn a l’activitat habitual s’emmarca en la fase de desescalada amb l’objectiu de tornar, progressivament, a la nova normalitat amb total garantia i seguretat, tant per als pacients com per als professionals, gràcies a les mesures de protecció pautades per les autoritats sanitàries.