Gavà

Notícies

null El 16 de juny Gavà acollirà la IX Marxa contra el Càncer

El 16 de juny Gavà acollirà la IX Marxa contra el Càncer

Les inscripcions es poden fer fins al 14 de juny, presencialment a la sala polivalent de l'Estadi Municipal La Bòbila de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. També online al web


El diumenge 16 de juny, Gavà acollirà la IV edició de la Marxa Contra el Càncer, organitzada per l'Associació Contra el Càncer de Gavà. L'objectiu és recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars així com donar suport a la recerca de la malaltia. 

La sortida de la cursa es farà a les 09.30 des de l'Estadi Municipal La Bòbila. La prova comptarà amb dues modalitats de prova. D'una banda, una distància de 5 quilòmetres, i de l'altre un circuit adaptat al Parc del Mil·lenni de 1.200 metres. El que es persegueix és que la cursa estigui a l'abast de tothom i que les persones amb mobilitat reduïda també puguin participar. La finalitat és fomentar un estil de vida saludable i actiu.

Aquest any, l'esdeveniment esdevé especialment emotiu perquè està dedicat a qui durant anys va presidir el Club d'Atletisme Gavà, Bernat Peso, entitat que sempre ha recolzat la cursa i que va morir el passat 4 de juny, víctima d'un càncer. 

Les inscripcions tenen un cost de 10€ que inclou una samarreta exclusiva de la cursa, dorsal i esmorzar. Els diners recaptats amb aquesta edició seran destinats íntegrament a la recerca del càncer, a la lluita contra aquesta malaltia i en ajudes directes als malalts i les seves famílies. 

En acabar els participants podran gaudir de l'actuació dels Castellers de Gavà i d'una classe de zumba. 

Les inscripcions es poden fer fins al 14 de juny, de manera presencial a la sala polivalent de l'Estadi Municipal La Bòbila de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. També online al web.