Gavà

Notícies

null El concert de The Tyets enceta la setmana gran del Temps d’Espàrrecs

El concert de The Tyets enceta la setmana gran del Temps d’Espàrrecs

  • Tindrà lloc aquest dimarts, 30 d’abril, a les 22 h, a la plaça de Francesc Macià de Gavà i serà de franc per a totes les i els assistents.
  • Stay Homas, Maruja Limón i els locals Soulmates i Cash Caravan, entre d’altres, completaran l’aposta musical.


The Tyets, el grup que va captivar el públic amb temes com “Coti x Coti” per fer una fusió única de música urbana com el reggaeton i tradicional com la sardana arriba al Temps d’Espàrrecs de Gavà, que culminarà el cap de setmana amb la Fira. Ho farà demà dimarts, a les 22 h, en un concert gratuït a la plaça de Francesc Macià.

El primer grup català de la història a aconseguir un milió d'oients mensuals a Spotify és una de les grans apostes musicals, però no serà l’única. Sota el lema “La gran festa de Gavà”, des de l’organització es convoca a tothom a participar amb un programa que, cada cop més, aposta per la festivalització, mantenint la seva essència vinculada a l’espàrrec de Gavà i al camp agrari.

Altres actuacions destacades

Varry Brava i el Dj Adrià Soler encetaven la programació musical del Temps d’Espàrrec el passat dissabte a la plaça de Francesc Macià de Gavà. I serà en aquest mateix espai on tindrà lloc un altre dels concerts estrella, Stay Homas, el trio musical català que va sorgir arran del confinament, en aquest cas el dissabte 4 de maig a les 22 h.

Completaran el plànol musical un tribut a Hombres G amb el concert “Rotary Solidari”, el dimecres 1 de maig a les 18.30 h a l’Espai Maragall (entrades aquí). El Concert de Primavera de l’escola American Lake Music (18 h) i de Maruja Limón (22 h) amenitzaran l’ambient a la plaça de Jaume Balmes el divendres 3 de maig ja en plena Fira i, el dissabte 4 de maig, el grup local Soulmates a les 20 h farà parada a l’Espai Maragall. Les entrades per aquesta actuació ja es poden aconseguir aquí.

Tancaran l’oferta musical els ritmes més desenfadats de Cash Caravan, el diumenge 5 de maig a l’hora del vermut a la plaça de Jaume Balmes per maridar junt amb les millors opcions culinaries amb espàrrec del Gastrogavà a la Fira. Tota la informació sobre el Temps d’Espàrrecs pot consultar-se al web firaesparrecs.cat/