Gavà

Notícies

null Dibuixa els espais dunars de la platja de Gavà

Dibuixa els espais dunars de la platja de Gavà

L'activitat tindrà lloc el dissabte 13 de maig de 10 a 13 hores. És necessari inscripció prèvia.


En el marc del 17è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, programa d’activitats organitzada per l’AMB i el Museu de ciències Naturals de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments, es durà a terme un taller d’il·lustració científica a la platja de Gavà.

El proper dissabte 13 de maig de 10 a 13h aprofitant el moment àlgid de la floració a les dunes de Gavà els participants tindran l'oportunitat que conèixer que són les dunes i quins beneficis ens aporten i aprendran a dibuixar il·lustracions científiques de les diferents espècies que s'observin. El taller anirà a càrrec de Sílvia Martos, titulada en belles arts i professora de l’Escola d’Art del Prat i la Massana.

El punt de trobada serà a les 10h a la Natur@ula de la platja de Gavà (Av. del Mar amb Passeig Marítim – La Vela)

L’activitat es gratuïta però cal inscripció prèvia a activitatsmetropolitanes@bcn.cat o al telèfon 93 256 22 20. Inscripcions obertes fins divendres 12 de maig a les 13h.

La inscripció es tancarà el divendres 12  de maig a les 13 hores. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions.

Només es pot donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa del punt, hora i lloc de la trobada. És molt important guardar aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors de l'activitat. 

Més informació i inscripcions