Gavà

Lydia Fernández

Lydia Fernández

Regidora del grup municipal del PP

Nascuda a Barcelona l'any 1964

Va estudiar psicologia (branca infantil) a la Universitat de Barcelona.

Des de maig de 2023 i fins a l'actualitat és directora de l'oficina a Gavà de Mediterránea Real Estate.

De juny de 2023 a maig de 2023 comercial immobiliària a GAVIMNO Real Estate, SL.

De desembre de 2016 fins al 2018 la seva trajectòria professional va estar lligada a MUSSIRO LYFE, SL - Founder i CEO d'empresa distribuïdora de productes ecològics gurmet d'alimentació.

D'abril de 2016 a desembre de 2016 el seu treball va estar lligat a LYFE BCN - Founder i CEO de marca de bosses de mà de pell d'alta qualitat, confecció i disseny i, INTRO, representant de línia de roba de bany de dona.

D'octubre de 2015 a abril de 2016 la seva vida laboral va estar vinculada a ESTRELLA G, col·laboració en show-room, dedicada a la confecció i venda de peces de pell d'alta qualitat.

De març de 2015 a setembre de 2015 va treballar a Instituts Odontològics, en el Departament Comercial, encarregada d'organització, atenció telefònica al client i venda telemàtica a empreses dels productes de la cadena de clíniques.

De gener de 1995 a març de 2015 va estar a l'empresa LFG FASHION, SL, dedicada a la representació en exclusiva de marques de roba interior, de bany i accessoris. El seu treball consistia en atenció als clients i resoldre les incidències que sorgien. Va actuar com a intermediària entre el distribuïdor i el client.

 

 

 

 

Declaració de bens i incompatibilitats

Declaració 1