Els infants d'avui són els homes i dones de demà. Ells són els que escriuran el futur de la ciutat.

Gavà compta amb un cens de població en edat escolar, d'entre 3 i 16 anys, de més de 6.000 gavanencs i gavanenques, que omplen les aules de les llars d'infants i escoles de primària i secundària de la ciutat.

Esplais, àrees de jocs esportius infantils, parcs i places, jocs escolars... els nens i nenes de Gavà poden gaudir de multitud d'activitats, equipaments i serveis.

Conèixer el patrimoni natural, històric i cultural de Gavà


El Museu de Gavà adreça part de la seva activitat als infants. Mitjançant visites, tallers i sortides, el Museu apropa als escolars de la ciutat, el patrimoni històric i cultural de Gavà, les Mines Prehistòriques i els espais naturals del Garraf i del delta del Llobregat.

 

         

 

Durant el seu temps de lleure, nens i nenes també tenen l'ocasió de gaudir i aprendre al Museu, que organitza tallers i activitats pensats especialment per a ells o per a les famíles i que es fan els caps de setmana.

Els nens i nenes de la ciutat  a més poden gaudir d'edicions especials de l'Hora del conte, que el Museu de Gavà organitza en col·laboració amb les biblioteques de la ciutat.

 

Més informació
Web Patrimoni Gavà