Ayudas y subvenciones

Ajuts adreçats a empreses i autònoms

 

Ajuts per a la contractació de persones en situació d'atur de Gavà i per a la creació del propi lloc de treball.

L'Ajuntament ha dut a terme en els darrers anys un conjunt de subvencions per atraure nova activitat econòmica al municipi i que aquesta contribueixi a generar nous llocs de treball per als gavanencs i les gavanenques. Enguany s'està preparant una nova edició d'aquesta línia d'ajuts que obrirà convocatòria l'any vinent.

Aquests ajuts s'emmarquen en el Pla de Promoció Econòmica, que inclou un seguit de mesures que han de permetre definir un nou model productiu que aporti valor afegit, més competitivitat i més ocupació.

Amb aquest pla, l'Ajuntament mostra la voluntat d'abocar tots els esforços per estimular l'activitat econòmica, per establir estratègies i coordinar accions en estreta col·laboració amb l'empresariat i els agents socials.

 

 

L'Ajuntament de Gavà, amb el suport tècnic i econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, convocarà en breu una línia d'assignacions econòmiques amb l'objecte incrementar l'ocupació efectiva i directa de les persones desocupades del territori, i la consolidació del teixit empresarial i comercial del municipi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ASSIGNACIONS ECONÒMIQUES PER LA CONTRACTACIÓ PER PART D'EMPRESES,  AUTÒNOMS o ENTITATS DEL TERCER SECTOR I L'ECONOMIA SOCIAL

L'atorgament d'aquest ajut econòmic té com a finalitat subvencionar el 50% de la contractació per part de les empreses que desenvolupin la seva activitat a l'àrea metropolitana de Barcelona (prioritàriament al municipi de Gavà ) i que contractin persones en situació d'atur durant un període mínim de 6 mesos.

Les persones a contractar hauran de complir els següents requisits generals previ a la data de presentació de la candidatura/sol·licitud:

 • - Estar en situació legal de desocupació i inscrit/a al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació no ocupat.

 • - Tenir permís de treball vigent

 • I, com a mínim, un dels requisits específics d'acord a:

 • - la situació familiar

 • - l'edat activa d'ocupació

 • - la promoció de la igualtat d'oportunitats d'accés al mercat de treball

En el moment de la sol·licitud, les entitats sol·licitants hauran d'acomplir els següents aspectes:

 • - PIME o autònom o entitat social/solidària

 • - Seu social a Gavà o AMB

 • - Titularitat CC on rebre l' import de l'assignació econòmica

 • - Dur a terme un contracte laboral de 6 a 12 mesos (´màxim subvencionable)

ASSIGNACIONS ECONÒMIQUES PER A L'AUTOOCUPACIÓ

L'atorgament d'aquest ajut econòmic té com a finalitat  l'increment de l'ocupació efectiva per compte propi mitjançant una assignació econòmica per a la creació del propi lloc de treball (autocupació) per a persones en situació d'atur del municipi de Gavà.

En concret, se subvencionarà amb un màxim de 4.000 euros per persona emprenedora, donant suport a les despeses necessàries per a l'inici de l'activitat.

Les persones beneficiaries hauran de complir els següents requisits generals previ a la data de presentació de la candidatura/sol·licitud:

 • - estar en situació legal de desocupació i inscrit/a al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació no ocupat

 • I, com a mínim, un dels requisits específics d'acord a:

 • - la situació familiar

 • - l'edat activa d'ocupació

 • - la promoció de la igualtat d'oportunitats d'accés al mercat de treball

Un cop es publiquin les convocatòries, s'actualitzaran els enllaços on trobar tota la documentació i informació addicional sobre aquest ajut:

Si t'interessen aquests ajuts posa't en contacte amb:

Centre de Suport a l'Empresa | Carrer del Progrés, 27 | 93 633 34 50 | cse@gava.cat

Amb el suport de:


 

Entrades Relacionades:

 

Millora de la competitivitat de les empreses de Gavà

Una de les finalitats de les polítiques de promoció econòmica de la ciutat continua sent la creació d'ocupació, la qualificació i inserció laboral de la ciutadania en situació d'atur, i el creixement i la competitivitat de les empreses del territori per tal que puguin fer front als canvis socioeconòmics conseqüència de la crisi.

L'Ajuntament de Gavà vol prioritzar i potenciar el creixement de les empreses ja existents al Parc Empresarial Gavà, ajudant-les a millorar la seva competitivitat empresarial mitjançant serveis ja existents i també amb la creació i desenvolupament de nous projectes i serveis sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i amb la societat en general.

Amb aquesta finalitat, s'està preparant la convocatòria per a la millora de la competitivitat de les empreses, fomentant les actuacions en matèria de mobilitat sostenible dels treballadors i treballadores de les empreses ajudant a reduir l'impacte medi ambiental dels desplaçaments al lloc de treball, a més del foment de les sol·licituds de patents i models d'utilitat tant espanyols com a nivell europeu i/o internacional, entre d'altres.

Per altra banda, l'objectiu és potenciar l'Ecoindústria i l'economia circular mitjançant la cerca continuada de sinèrgies entre empreses del municipi de Gavà i la revalorització dels seus residus.

Si estàs interessat en aquesta línia de suport, posa't en contacte amb:

Centre de Suport a l'Empresa | Carrer del Progrés, 27 | 93 633 34 50 | cse@gava.cat