null Talent a les Aules continua on line

24 grups d’alumnes estan elaborant telemàticament el seu projecte d’empresa amb l’assessorament de mentors


La crisi del coronavirus no atura el projecte “Talent a les Aules”, impulsat pels ajuntaments de Gavà i Viladecans amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria entre l’alumnat.

 

La iniciativa continua amb la fase de mentoratge i tutories individuals, on 24 grups (12 de Gavà i 12 de Viladecans, 48 alumnes en total) reben l’ajuda dels seus mentors/es, 24 persones empresàries i emprenedores locals, que els assessoren telemàticament perquè transformin les seves idees en un pla d’empresa real. I en dues setmanes, els tècnics municipals impartiran telemàticament la formació sobre el pla econòmic i financer.

 

Els 24 grups que continuen en aquesta fase han estat seleccionats entre gairebé 300 que han presentat candidatura en aquesta edició del concurs, que veurà alterada la dinàmica habitual en el seu tram final per la pandèmia.

 

Els plans d’empresa es podran continuar treballant durant tres setmanes més i els esdeveniments presencials que estaven previstos per poder fer les semifinals del concurs a Gavà i Viladecans han estat cancel·lats. Es treballa a dissenyar com serà la final, de manera que el jurat pugui deliberar a distància sobre els millors projectes presentats.

 

Davant la crisi sanitària actual, els premis principals del projecte (viatges a Silicon Valley i a Brussel·les respectivament) s’ajornaran per quan sigui possible i segur realitzar-los.