Hazte voluntario o voluntaria

Pasos a seguir

Para hacerte voluntario o voluntaria elige la opción que más te interese:

-Inscríbete en el Punto de Voluntariado rellenando el formulario con tus datos:

Fes-te voluntari o voluntària

Fes-te voluntari o voluntària

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sed pretium turpis, at sollicitudin lacus. Morbi a nisl eu leo molestie venenatis. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i l’article 12 del Reglament de desplegament, aprovat pel Reial decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer VOLUNARIAT, del qual és responsable l’Ajuntament de Gavà, i que seran objecte de tractament per a la gestió dels tràmits que els ciutadans efectuen amb l’Ajuntament de Gavà relacionats amb els Serveis a la Persona. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

En cas de modificació de les vostres dades, haureu de posar-vos en contacte amb l’Ajuntament de Gavà per procedir a rectificar-les.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a l’Ajuntament de Gavà, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), plaça de Jaume Balmes, s/n, planta baixa, o a l’adreça electrònica ajuntament@gava.cat

-También puedes pedir cita previa haciendo clic en el siguiente enlace https://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa
- O envíanos un correo a voluntariat@gava.cat y nos pondremos en contacto contigo para programar una entrevista.

 

Contáctanos

-Dirección: Plaza Jaume Balmes s / n. 2ª planta. Ámbito de Bienestar y Acción Social. Ayuntamiento de Gavà.
-Horario de atención: de 9.30 h a 14 h de lunes a viernes.
-Teléfono: 93 263 91 36.
-Dirección electrónica: voluntariat@gava.cat