Gavà

Fes-te voluntari o voluntària

Fes-te voluntari o voluntària

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sed pretium turpis, at sollicitudin lacus. Morbi a nisl eu leo molestie venenatis. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i l’article 12 del Reglament de desplegament, aprovat pel Reial decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer VOLUNARIAT, del qual és responsable l’Ajuntament de Gavà, i que seran objecte de tractament per a la gestió dels tràmits que els ciutadans efectuen amb l’Ajuntament de Gavà relacionats amb els Serveis a la Persona. No seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

En cas de modificació de les vostres dades, haureu de posar-vos en contacte amb l’Ajuntament de Gavà per procedir a rectificar-les.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a l’Ajuntament de Gavà, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), plaça de Jaume Balmes, s/n, planta baixa, o a l’adreça electrònica ajuntament@gava.cat

Si eres una entidad, te ofrecemos:

• Información y asesoramiento sobre voluntariado (proyectos de voluntariado, plan de gestión, seguros, documentación básica, ...)
• Difusión de sus demandas de voluntariado a las personas que se acerquen al Punto de Voluntariado y a través de la web del Ayuntamiento.
• Difusión de actividades y llamadas de las entidades
• Apoyo a la formación de las entidades y sus voluntarios / as
• Ofrecer espacios para compartir entre las entidades y promover trabajo en red

 

Contáctanos
Envíanos un correo al Punto de Voluntariado voluntariat@gava.cat con el nombre de la entidad, la persona de contacto y teléfono y nos pondremos en contacto con su entidad.