El SAI, servei d'atenció integral a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir la LGTBifòbia. Aquest recurs vol donar resposta tant a aquestes situacions de discriminació i denúncia com a  qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació i derivació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere.
L' assessorament serà quinzenal i en horari de tarda i està ubicat a l'Ajuntament. Les visites es podran concertar mitjançant correu electrònic: atenciolgtbi@gava.cat i  al telèfon: 93 263 91 00 ext.9440

El SAI està adherit a la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral de Catalunya i en coordinació amb la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya.

 

Commemoracions

El 17 de maig l'Organització Mundial de la Salut va retirar l'homosexualitat de la seva llista de malalties mental. Per recordar el fet, aquesta jornada es commemora el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

El 28 de juny es commemora el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals, el Dia de l'Orgull. . Aquesta data commemora els disturbis de Stonewall que van tenir lloc a Nova York l'any 1969, considerats com l'inici de l'alliberament homosexual.

Gavà se suma a la commemoració d'aquestes diades amb un conjunt d'activitats reivindicatives i de sensibilització.