Qui és el Síndic Municipal de Greuges?

Juan Martinez, una reconeguda trajectòria lligada a vida social i associativa de Gavà
 
  Nascut a Jaen el 29 de juliol de 1949, Juan Martínez  va fixar la seva residència a Gavà l'any 1986 després de viure a L'Hospitalet i a Sant Vicenç  dels Horts. És pèrit mercantil i analista programador de professió.

Martínez és una persona molt vinculada a la ciutat i molt implicada en el moviment veïnal i associatiu. Va formar part de l'AMPA de l'escola Jacme March i de l'IES Bruguers com a secretari i president. Va ocupar diferents càrrecs a l'AAVV del seu barri, Les Colomeres. Va ser cofundador i president de la Coordinadora d'AVV de Gavà i la posterior Federació d'Associacions de Veïns de Gavà. Unes responsabilitats que va estendre a la Federació d'AAVV del Baix Llobregat i a la CONFAVC durant gairabé una dècada. Ha estat membre del Consell d'Administració de l'Agència Catalana de l'Aigua i de l'Agència Catalana de Residus així com membre del Consell Assessor de l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient de Barcelona.

Actualment presideix la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de les Associacions de Veins de Barcelona i la Coordinadora Nacional de Jubilats i Pensionistes de Catalunya i és Vicepresident del Consell Assessor de la Gent Gran de la Generalitat de Catalunya i del Consejo Estatal de las Personas Mayores de l'IMSERSO. A més, és membre de l'AVV Les Colomeres de Gavà.