null Nou servei en línia per a les persones usuàries de les instal·lacions esportives municipals

S’activa un nou servei en línia on es podrà reservar hora, consultar el nivell d’ocupació i fer altres gestions


Es posa en marxa un nou servei per les persones abonades i usuàries de les instal·lacions esportives municipals. Es tracta d’una pàgina web des de la qual es podran fer molts tràmits que fins ara només es podien fer de forma presencial: https://esportsgava.deporsite.net/.

A aquest portal web es podrà accedir des d’un PC, una tauleta o smartphone, i es podran fer els tràmits següents:

  • Reservar cita prèvia per fer a un ús lliure de la Nova Piscina, la Piscina de Can Tintorer o sala de fitness de l’Estadi la Bòbila.
  • Reservar plaça per a les activitats dirigides incloses dintre de l’abonament.
  • Consultar els nivells d’ocupació de cada instal·lació amb els percentatges d’aforament.
  • Consultar les dades personals vinculades a l’ús de les instal·lacions esportives municipals: les activitats a les quals s’està inscrit, les reserves realitzades, els accessos, etc.

A més de donar un millor servei als usuaris de les instal·lacions esportives municipals, la nova aplicació ajudarà a gestionar millor els accessos, aforaments i reduir la presència i interacció en les instal·lacions esportives, aspectes molt importants per a garantir les mesures d’higiene i seguretat vinculades a la Covid-19.

Pròximament s’aniran implantant altres serveis com la inscripció de cursos on-line, reserva d’espais per a entitats esportives, etc.

Les persones abonades a les instal·lacions municipals seran informades del nou servei mitjançant un correu electrònic i s’insta a aquelles que encara no hagin facilitat la seva adreça a què ho facin en els pròxims dies. Així mateix, a les recepcions s’assessorarà a les persones que necessitin ajuda per utilitzar el nou servei.

 

Com puc donar-me d’alta

El primer que heu de fer és accedir al web per realitzar la reserva dels nostres serveis:

https://esportsgava.deporsite.net/

 

Un cop dins, heu d’anar a ACCÉS USUARI, i introduir les vostres claus:

*USUARI: podeu introduir el vostre DNI o el correu electrònic que ens vas facilitar. (no deixis espais entre el número i la lletra)

*CONTRASENYA: Heu d’introduir la vostra data de naixement i sense espais GAVA. (Ex ddmmaaaaGAVA)

 

Us aconsellem que canvieu la contrasenya al més aviat possible per la vostra personal. Per fer-ho heu d’anar a LES MEVES DADES i actualitzar-la.

 

Condicions d’ús i aspectes a tenir en compte

  • Només podreu accedir a les instal·lacions si teniu una reserva.
  • Les reserves es poden realitzar amb 24 hores d’antelació i fins 5 minuts abans de l’inici de la sessió.
  • Respecte a l’ús lliure, es pot fer 1 reserva al dia, excepte els titulars d’abonaments generals que podran realitzar una reserva a l’Estadi de la Bòbila i una altra a les instal·lacions de piscina.
  • La reserva de places per a sessions d’activitats dirigides queden limitades a 1 reserva aquàtica i 1 reserva física al dia.

 

Quan entra en funcionament cada servei

A partir d’avui ja es pot consultar a la pàgina web l’ocupació d’aforaments en temps real i les nostres dades personals. Però no serà fins al dilluns 26 d’octubre que les instal·lacions funcionaran mitjançant reserva de cita prèvia, tant per ús lliure de piscina i sala de fitness, com per les activitats dirigides. Així doncs, tots aquells que vulguin fer ús dels equipaments a partir de dilluns, hauran de fer la reserva amb 24 hores d’antelació. Per exemple, si volen anar a piscina el dilluns a les 10h. del matí, hauran de fer la reserva a partir del diumenge a les 10h.