Pla d'Acció de l'Agenda Urbana de l'Ajuntament de Gavà

El Ple municipal celebrat el 21 de juliol de 2022 va aprovar inicialment el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Gavà, el nou full de ruta que estableix els projectes estratègics orientats a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i alineat amb l’Agenda Urbana Espanyola, de la qual Gavà n’és municipi pilot.

 

La signatura del protocol amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana el juliol de 2021 va ser un impuls important per al desenvolupament d’aquesta nova estratègia municipal amb mirada 2030.

El punt de partida va ser l’elaboració del Pla d’Innovació i Reactivació Econòmica l’últim trimestre de 2020 per fer front a les conseqüències de la pandèmia i alhora continuar construint una ciutat més sostenible econòmicament, socialment i mediambientalment. Un document, fruit de la participació i consulta a la ciutadania i als econòmics, polítics i socials, i en línia amb l’Agenda Urbana Espanyola (AUE).

 

El Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Gavà exposa fins a 26 projectes de ciutat, ordenats segons l’estructura i el marc estratègic que estableixen els Objectius de l’AUE.

Consulteu el document aquí