Gavà

Noticias

null 17 de marzo, Mercado de 2a Mano

17 de marzo, Mercado de 2a Mano

El Ayuntamiento organiza el domingo 17 de marzo, el Mercat de 2a mano, Día de la Reutilización en Gavà en la Rambla Maria Casas, de 10.30 a 14 h


L'objectiu és reduir la quantitat de residus que generem a Gavà, promoure nous hàbits entre la ciutadania a l'hora de fer les seves compres, fent èmfasi en la importància de reutilitzar i evitar que aparells i productes que encara tenen una vida útil esdevinguin un residu.

Us convidem a participar  muntant una parada  o venint a passar el matí comprant allò que ens fa falta d'una forma responsable amb el medi ambient.

El període de sol·licitud per muntar una parada és del 27 de febrer a l'1 de març. L'assignació de parades es farà per ordre de sol·licitud i es donarà prioritat als ciutadans de Gavà.

Per poder muntar la parada és necessari fer una sol·licitud mitjançant una instància que s'haurà de presentar electrònicament o de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Informació sobre el procediment per fer la sol·licitud

Abans de fer la sol·licitud, llegiu les condicions d'ús pel bon funcionament del mercat de venda d'objectes de segona mà de Gavà.

Plànol de situació