Gavà

Qué pienso?

null #MOLTDEGAVÀ (EL BRUGUERS, NÚMERO 431)

 

#MOLTDEGAVÀ

 

És #MoltdeGavà avançar des de la proximitat, però també ho és aixecar la mirada junts, amb ambició, amb rigor i responsabilitat. Per això, i perquè ens identifica, #MoltdeGavà és el lema escollit per explicar-vos la nostra Agenda Urbana i el pla d’acció per fer-la realitat.

 

Aquest és el nostre full de ruta. Una estratègia #MoltdeGavà perquè no partim de zero sinó que estem parlant d’un model d’èxit que ara actualitzem per donar un nou impuls que atengui les noves realitats i les noves necessitats. Un pla d’acció que inclou 26 projectes que abasten diferents àmbits: mediambientals, esportius, socials, de mobilitat, econòmics, d’habitatge i innovadors.

 

Projectes concrets i tangibles que desenvoluparem d’aquí a 2030 d’acord amb l’estructura i estratègia que estableix l’Agenda Urbana Espanyola i que permeten alinear-nos amb els objectius de desenvolupament sostenible. Permetran fer Gavà més amable, més inclusiva, més defensora del medi ambient i més resilient als efectes del canvi climàtic. En definitiva, continuar construint una ciutat encara més sostenible mediambientalment, més cohesionada socialment i més competitiva econòmicament.

 

Trobareu pel carrer elements visuals amb gent de Gavà com a protagonista. Perquè la implicació de la gent de Gavà és la clau de la nostra ciutat, el que la fa rica, diversa, inconformista, dinàmica. Perquè la gent de Gavà, totes les persones amb les seves necessitats i les seves aspiracions individuals i col·lectives, és el que dona sentit a la nostra feina, a la nostra vocació de servei públic.

 

A través de sis cubs de grans dimensions i de la imatge que hem posat a la façana de l’Ajuntament, us convidem a descobrir els projectes que posem en marxa: volem fer-vos-en partícips a totes i tots. Us animo a conèixer-los més a fons al web agendaurbana.gava.cat. Perquè mirar cap al futur, construir-lo, compartir-lo i fer-lo realitat és un repte i una obligació que ens pertoca a tots. I en temps d’incerteses, en períodes que hem d’afrontar problemes i dificultats, generar garanties i esperances per seguir endavant és fonamental.

 

I si parlem d’esperances, no vull acabar sense recordar la campanya d’aquest any amb motiu del 25 de novembre, Dia contra la Violència Masclista. Aixecar la veu i lluitar sense descans contra aquesta xacra és una obligació moral ineludible, un repte social i cívic, polític i institucional que ens interpel·la a totes i a tots. Perquè totes les dones tenen dret a l’esperança, i res ni ningú no els la pot arrabassar.