Gavà

Qué pienso?

null Respirem, inspirem

 

Les persones respirem sense pensar, com un gest natural. Però des de l’arribada de la pandèmia totes i tots hem après, segurament més que mai, la importància que té pensar en respirar: respirar bé, amb força, de manera saludable.
 

Necessitem que tota la ciutat respiri. Per això hem de garantir la salut, dotar el sistema de sanitat pública amb persones i mitjans suficients, i que els metges estiguin veritablement a prop de la gent. Per combatre aquest virus, que no vol acabar de marxar. Per protegir-nos amb les vacunes i, alhora, per atendre les malalties i les necessitats que patim cada dia. Cal que els professionals de la salut responguin, que els puguem visitar, i l’administració ha d’assegurar que així sigui, i concretament qui en té la responsabilitat i la competència, el govern de la Generalitat.
 

Respirar també vol dir prioritzar els mecanismes, les accions i els recursos que impulsin la recuperació de la crisi provocada per la Covid; una recuperació que ha de ser justa i estable, innovadora i sostenible. Respirar també vol dir preservar el medi ambient, respectar la natura, i dedicar-hi recursos. No n’hi ha prou amb conservar, cal invertir diners i esforços si volem assegurar el futur. Cal que la ciutat segueixi millorant progressivament i de manera integrada en l’entorn.
 

Aquests són els reptes que marquen les línies principals de l’Ajuntament i els grans objectius per al 2022. Estem justament a les portes del nou any i acabem de començar les festes de Sant Nicasi, Nadal i Reis. És una magnífica ocasió per mirar endavant i formular desitjos. Per viure aquests dies com cal, en família, amb emoció i amb prudència, I gaudint tant de les activitats que tindran lloc a la ciutat com de l’enllumenat que guarneix els carrers i que aquest any és més ampli i més nou. Gavà Respira Nadal, la ciutat ens convida i ens anima a viure-la de manera especial: fem-ho com sabem.
 

Gavà Respira Nadal, sí, i ens inspira Comerç. Aquesta és l’altra cara de la mateixa moneda. Les festes representen un moment de màxima importància per al nostre comerç, per al comerç de Gavà, i en temps de màxima complicació com els que aquest sector ha patit, cal fer-li costat. Aprofitem, també, aquesta ocasió. Passegem, triem, remenem i comprem a les botigues i als mercats. No us decebran, tot al contrari, oferiran el bo i millor, que és molt, de qualitat i des de ben a prop.
 

Veïnes i veïns de Gavà, BONES FESTES I FELIÇ 2022!