Directorio de asociaciones y entidades

AGRUPACIÓ ESPORTIVA FUTBOLISTES VETERANS DE GAVÀ

Dirección: Carrer de Lluís Dalmau, 20 bx (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936380588

Finalitats: "Té com a principal modalitat o disciplina esportiva la pràctica del futbol. L'Agrupació inclou també la pràctica de dos esports més: el futbol sala i la petanca. A aquest efecte funcionaran les seccions esportives corresponents. La junta directiva podrà acordar la creació de noves seccions per practicar altres modalitats o disciplines esportives. L'acord serà ratificat per l'assemblea general de l'entitat i comunicat al registre d'entitats esportives."

ASOCIACIÓN DE YOGA AINDAVEVA

Dirección: Carrer de Montserrat Roig, 14 3 1 (Gavà) Consulti el plànol

E-mail: wirbis@yahoo.es

Descripción:
Finalitats:

"Difusión del yoga."

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR IES EL CALAMOT

Dirección: Avinguda de Joan Carles I, 62 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936334450

E-mail: ieselcalamot@xtec.cat

Finalitats: "L'ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR IES EL CALAMOT, té com a modalitat o disciplina esportiva principal la següent: Volei.
Aquesta entitat esportiva també practica les activitats físic esportives contemplades en el projecte educatiu  del centre al qual es vincula.
La junta directiva podrà proposar la incorporació de noves modalitats o disciplines esportives per a la seva pràctica en el si de l'entitat, la qual cosa haurà de ser aprovada per l'assemblea general.
En cas d'incorporar la pràctica de noves modalitats o disciplines esportives s'haurà de comunicar al registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya a l'efecte de la seva inscripció."

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR IES DE BRUGUERS DE GAVÀ

Dirección: Carrer de Jaume I, 4 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936621639

E-mail: a8017530@xtec.cat

Finalitats: "L'ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR IES DE BRUGUERS DE GAVÀ, té com a modalitat o disciplina esportiva principal la següent: FUTBOL SALA.
Aquesta entitat esportiva també practica les activitats físic esportives i culturals contemplades en el projecte educatiu del centre al qual es vincula.
La junta directiva podrà proposar la incorporació de noves modalitats o disciplines esportives per a la seva pràctica en el si de l'entitat, la qual cosa haurà de ser aprovada per l'assemblea general.
En cas d'incorporar la pràctica de noves modalitats o disciplines esportives s'haurà de comunicar al Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya a l'efecte de la seva inscripció."

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EXPI

Dirección: Carrer de Sant Nicasi, 81 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936581506

E-mail: expi06@gmail.com

Finalitats: "L'Associació Esportiva EXPI té com a principal modalitat o disciplina esportiva la d'Excursionisme i s'afiliarà a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya).
L'Associació Esportiva EXPI inclou també les modalitats o disciplines esportives d'Escalada, Esquí de fons, Esquí de Muntanya.
A tal efecte funcionaran les seccions esportives corresponents, la qual cosa haurà de comunicar-se al Registre d'entitats esportives.
La junta directiva podrà acordar la creació de noves seccions per a la pràctica d'altres modalitats o disciplines esportives. Tal decisió serà ratificada per l'assemblea general i comunicada al Registre d'entitats esportives."

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA TENNIS KEY CLUB

Dirección: Camí del Riuet, s/n (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936330781 936336012

Finalitats: "L'ASSOCIACIÓ ESPORTIVA TENNYS KEY CLUB té com a principal modalitat la de la pilota, en totes les seves especialitats, i s'afiliarà a la Federació Catalana de Pilota. La Junta Directiva podrà acordar la creació de noves seccions per a la pràctica d'altres modalitats o disciplines esportives. En el supòsit de pràctica federada d'aquestes modalitats o disciplines, l'entitat s'afiliarà a les federacions catalanes corresponents, la qual cosa haurà de comunicar-se al Registre d'entitats esportives. Tal decisió serà ratificada per l'assemblea General de l'Entitat i comunicada al Registre d'entitats esportives."

ASSOCIACIÓ H2 FITNESS CLUB GAVÀ

Dirección: Carrer de Montflorit, 105 (Gavà) Consulti el plànol

Tel: 936388147

Finalitats:

"- Associar a totes les persones amigues del fitness i de la nutrició esportiva, mitjançant cursos, seminaris, xerrades, visites i entrenaments personals, tant individuals com col·lectius per a totes les edats.
- L'associació es vincularà amb totes les associacions possibles per difondre el fitness i la nutrició. - Formacio professional de professors de fitness i nutricion.

 

ASSOCIACIÓ PAWNEES MC BARCELONA

Dirección: Carrer de Santa Teresa, 26 (Gavà) Consulti el plànol

Web: http://www.Pawneesbarcelona.blogspot.com

E-mail: Raul17.Barcelona@gmail.com

Finalitats: "Gaudir de la nostra passió, la moto, en companyia dels nostres amics. Per aconseguir les seves finalitats, l'associació realitza les activitats següents: -Sortides de cap de setmana. -Reunions setmanals al nostre club social. -Actes eventuals per gaudir de la moto amb gent aliena a la nostra associació. -Actes benèfics, tal i com, recollida de regals per donar a diferents fundacions."

ASSOCIACIÓ VEHICLES D'ÈPOCA BAIX LLOBREGAT

Dirección: Avinguda Diagonal, 1 1 1 (Gavà) Consulti el plànol

Finalitats:

"- Fomentar, conservar i restaurar els vehicles d'època.
/> - Organitzar trobades i concentracions de vehicles d'època.
- Recopilar bibliografia i crear un arxiu documental.
- Establir relacions amb altres associacions i organismes oficials.
- Assessorament."

CLUB BEISBOL I SOFBOL GAVÀ

Dirección: Av. Gavà, 90 (Can Sellarés), 90 (Viladecans) Consulti el plànol

E-mail: CBISGAVA@gmail.com

Finalitats: "El Club Beisbol i Softbol Gavà té com a principal modalitat o disciplina esportiva la de beisbol i s'afiliarà a la Federació Catalana de beisbol i softbol.
El Club Beisbol i Softbol Gavà inclou també les modalitats o disciplines esportives de softbol, futbol, futbol sala, natació i petanca. A tal efecte funcionaran les seccions esportives corresponents. En el supòsit de pràctica federada d'aquestes modalitats o disciplines, l'entitat s'afiliarà a les federacions catalanes corresponents, la qual cosa haurà de comunicar-se al Registre d'entitats esportives.
La junta directiva podrà acordar la creació de noves seccions per a la pràctica d'altres modalitats o disciplines esportives. Tal decisió serà ratificada per l'assemblea general de l'entitat i comunicada al Registre d'entitats esportives."