Empresa i Emprenedoria

L’Ajuntament de Gavà, des de l’Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat, treballa per impulsar el teixit econòmic i la creació de riquesa a la ciutat de Gavà des de la innovació, la responsabilitat social i la sostenibilitat. Sota la marca Gavà Impulsa hi treballen els departaments d’Empresa i Ocupació; Comerç, Turisme i Fires; Mercats Municipals i la recent creada Oficina ODS Innova.

Les polítiques de promoció econòmica del consistori es desenvolupen al Centre de Serveis a l’Empresa (CSE). En aquest equipament afavorim la creació d’empreses a Gavà i els ajudem a millorar la seva competitivitat. Oferim informació, orientació i assessorament per a l'anàlisi de la viabilitat de projectes empresarials, l'elaboració de plans d'empresa, activitats, programes i recursos per al desenvolupament i creixement d'iniciatives per a la consolidació empresarial. 

Tot això amb l'objectiu d'oferir un servei de màxima qualitat. Consulta la recent renovació del certificat ISO de Gestió de la Qualitat clicant aquí.

 

Tens al teu abast: 

  • Recursos d'utilitat per al teu negoci. Si ets empresa, autònom/a o cooperativa aquí i si ets comerç o restauració aquí
  • La selecció dels ajuts i subvencions als que pots acollir-te. Si ets empresa, autònom/a o comerç aquí i si ets cooperativa o entitat del tercer sector aquí.
  • Formació perquè actualitzis els teus coneixements: aquí.
  • Consulta a la secció Serveis del web gavaimpulsa.info tot el que podem oferir-te.

 

Però tenim molt més per a tu. Contacta'ns per assabentar-te com podem ajudar-te:

Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà (CSE)