Assessorament especialitzat sobre ajuts, tràmits i normatives

Posem a disposició de les empreses, persones treballadores autònomes, cooperatives i altres de l’economia social i solidària un servei d’assessorament presencial i telemàtic (telèfon, correu electrònic i videoconferència), mitjançant el qual podeu fer-nos arribar les vostres consultes i dubtes, tant de caire general a nivell empresarial i cooperatiu com específiques referents a la situació ocasionada per l’estat d’alarma davant la crisi sanitària de la covid-19.

 

Servei de Creació d’Empreses

El Servei de Creació d’Empreses continua oferint els serveis d’assessorament, informació i acompanyament als emprenedors/es de Gavà que volen assessorar-se per iniciar una nova activitat empresarial o necessiten acompanyament per a l’elaboració del pla d’empresa i l’accés als ajuts i subvencions existents.

Aquest servei incorpora les funcions del Punt d’Atenció a l’Emprenedor/a (PAE), que permet realitzar, de forma telemàtica, els tràmits de constitució i posada en marxa d’una empresa.

  • Alta i baixa com a empresari/ària individual (autònom/a)
  • Comunitat de Béns
  • Societat Civil
  • Societat de Responsabilitat Limitada

 

Servei de mediació per als lloguers de locals comercials i oficines

Acompanyament per aquelles empreses que han hagut d’abaixar la persiana i no poden fer front al lloguer.

Des de l’Ajuntament de Gavà t’oferim un servei de mediació entre propietaris i arrendataris de locals comercials i oficines que han hagut de suspendre la seva activitat per la declaració de l’estat d’alarma pel Covid-19 i que tenen dificultats per fer front al lloguer. L’objectiu d’aquest servei és actuar en aquells casos on hi hagi un conflicte entre les parts, i a ajudar-les a arribar a un acord. Els interessats/es estaran assessorats per experts/es professionals per tal de promoure la comunicació i trobar una fórmula que beneficiï ambdues parts.

 

Servei d’assessorament sobre mesures de prevenció

T’assessorem i t’orientem per a que puguis preparar el teu negoci amb les mesures de seguretat adequades després de la covid-19.

L’Ajuntament de Gavà posa a disposició de les microempreses, comerços, persones autònomes i professionals del municipi un servei d’assessorament per preparar els establiments per a que puguin assumir les mesures de prevenció de la covid-19.

L’objectiu d’aquest servei és proporcionar suport, mitjançant assessorament telefònic i/o virtual personalitzat, a aquelles activitats econòmiques que tinguin el repte de reorganitzar el seu negoci amb la finalitat d’oferir la prestació del seu servei complint amb les mesures de seguretat i salut laboral adients.

 

Resum actualitzat de mesures d’impacte degut a la situació d’estat d’alarma, i posterior, ocasionada per la covid-19

Aquest document és un resum de tota la informació actualitzada sobre les mesures d’impacte econòmic en relació a l’estat d’alarma pel COVID-19. El contingut s’actualitza diàriament.

 

Portal web dels PAE metropolitans (infoPAE)

L'InfoPAE és el visor de polígons i àrees d'activitat econòmica del territori metropolità, creat en concertació amb els ajuntaments i amb la coordinació entre administracions. Inclou tota la informació actualitzada dels polígons: activitats econòmiques, mobilitat, connectivitat, oportunitats de localització, sostenibilitat, serveis i equipaments, entre altres continguts.

Podeu accedir al web dels PAE metropolitants clicant aquí

 

 

Més informació

Centre de Serveis a l'Empresa

Carrer Progrès, 27 - 08850 Gavà | T. 93 633 34 50 | cse@gava.cat

Visiteu el lloc web gavaimpulsa.info