Gavà

Rosa M Fernández Labella

Rosa Mª Fernández Labella

2a Tinenta d'alcaldessa

Presidenta de l'Àmbit d'Urbanisme, Habitatge i Sostenibilitat Ambiental

 

Nascuda a Barcelona l'any 1970, gavanenca d'adopció des de fa 20 anys. Sóc advocada i mare de tres fills.

Vinculada al teixit associatiu de la ciutat, fins fa poc he estat presidenta de l'ONG ACCEDE, una ONG local que desenvolupa un projecte de cooperació al desenvolupament de protecció a la infància en un dels països més pobres del món, Etiòpia. Actualment segueixo vinculada a aquesta ONG i a diverses associacions de Pares i Mares d'Escoles Públiques de la ciutat, de les quals formo part.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster en Dret d'Assegurances per la UNED, especialitzada en Dret de Circulació, Responsabilitat Civil, Dret de successions per la UOC i l'il.lustre Col.legi d'Advocats de Barcelona.

Sóc titulada en Mediació d'Assegurances, en grau A, per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions del Ministeri d'Economia.

Tinc experiència en la Gestió, Direcció i Lideratge d'equips, en la resolució de conflictes i en el desenvolupament d'estratègies de mediació i negociació.

Durant més de 20 anys he treballat com a Directiva de dues empreses de serveis, una d'elles líder del seu sector, dinamitzant i gestionant equips, realitzant i implementant plans estratègics i plans d'acció local, amb una clara orientació a la consecució d'objectius, treballant en el desenvolupament i control d'un servei de qualitat.

 

 

Retribució anual bruta 2022: 56.798,28 €

Declaració de bens i incompatibilitats

Declaració 1