Notícies

angle-left Reobertura del Cementiri Municipal
Reobertura del Cementiri Municipal

El proper dimarts 9 de juny el cementiri municipal de Gavà reobre les portes a la ciutadania. L’horari serà de 9 a 13 h, entre setmana, i dissabtes i diumenges, de 10 a 13:30 h.


Les persones que accedeixin al recinte hauran d’anar proveïdes de les corresponents mesures de seguretat i prevenció de les que n’hauran de fer ús durant l’estada a la instal·lació, i en especial, mantenir la distància mínima de seguretat d’almenys 2 metres, fer ús de la mascareta i rentar-se les mans amb solucions hidroalcohòliques que hi haurà al recinte.

 

S’aconsella als usuaris d’anar directament a la sepultura dels seus familiars, no passejar evitant contacte o creuament amb d’altres visitants, i no allargar la visita més del necessari. Cal seguir les instruccions dels operaris del recinte.

 

Per a la neteja de les sepultures s’aconsella utilitzar guants, i llençar els draps utilitzats en bosses tancades hermèticament. Si s’ha de fer ús de les escales que donen accés als nínxols més alts caldrà rentar-se les mans, i en cas de fer servir els bancs per descansar caldrà respectar, també, la distància de seguretat, com a mínim, de dos metres entre persones.

 

A partir de la fase 2, en els enterraments, es permet l’assistència de, com a màxim, 25 familiars i, si escau, un ministre de culte.