Gavà

Notícies

null Ampliació de l'horari del cementiri municipal per tots Sants

Ampliació de l'horari del cementiri municipal per tots Sants

Des del 24 d'octubre i fins al dia 1 de novembre, ambdós inclosos, l’horari serà ininterromput, des de les 8 del matí fins a les 19 h.


Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, des del 24 d’octubre i fins al dia 1 de novembre (ambdós inclosos) s’amplia l’horari del cementiri de forma ininterrompuda de 8 del matí a 19 hores.

Seguretat de la via pública, senyalització i aparcament

Per facilitar l'accés s'habiliten dos zones d'aparcament per a la ciutadania que assisteix al cementiri amb vehicle. Aquestes zones de pàrquing es distribuiran de la següent manera. 

  • Pàrquing per on accedeixen els autobusos a la part nord del cementiri
  • Per aquelles persones amb mobilitat reduïda s'habilita, a la part esquerra de l’entrada del cementiri, un espai per facilitar-los l’accés, perquè hi estacionin els vehicles. Aquesta zona estarà adequadament senyalitzada.

En previsió d’una assistència massiva de visitants, hi haurà la senyalització informativa amb la ubicació dels pàrquings i el dispositiu de seguretat de vehicles i vianants. 

Obres de millora

Enguany, amb motiu de les obres de millora del cementiri no es podrà utilitzar el pàrquing d’entrada pel carrer de Sant Lluís, a la part sud del cementiri.

Els treballs d'ampliació consisteixen en la construcció de 104 nínxols nous amb connexió directa al cementiri antic. 

A més, es crea un accés nou per a vehicles i persones des del carrer Sant Lluis amb un aparcament per a 105 cotxes.

D'altra banda, es crea un espai de dol gestacional i perinatal situat a la part de l'antic cementiri perquè les famílies afectades tinguin un espai de dol dins la instal·lació.