Gavà

Notícies

null Xerrada sobre l'atenció primària de salut

Xerrada sobre l'atenció primària de salut

La trobada tindrà lloc el 2 de juny i és organitzada pel Fòrum G3 Gent Gran


El dia 2 de juny de 2022 tindrà lloc una xerrada per parlar sobre l'atenció primària de salut. La trobada és organitzada pel Fòrum G3 Gent Gran de Gavà i comptarà amb la presència dels responsables dels centres d'atenció primària. L'objectiu és apropar i donar a conèixer com es treballa des de Salut, quina és la seva visió, com és l'atenció i com s'organitzen per atendre a la ciutadania. 

Pels organitzadors ,el Fòrum G3, és un espai de participació implicat en el benestar de la gent gran, és sensible amb les persones que es troben en situacions més vulnerables i preocupats per les dificultats en l'accessibilitat a les noves tecnologies que fan més difícil comunicar-se amb serveis o entitats. Per això, consideren necessari programar una trobada amb els responsables dels centres d'atenció primària de Gavà per construir ponts de millora.

La trobada és una oportunitat per fer-los arribar les qüestions que preocupen i les diferents situacions que viuen determinades persones grans per intentar aconseguir una atenció de qualtiat.

La xerrada serà el 2 de juny a les 17.00 hores als baixos del Museu de Gavà.